Reklamo ketu!

Ziadin Sela i ftuar nderi ne festen e struganeve ne Chicago (Foto)

Shoqata kulturo artistike,,VALET E LIQENIT”ne Chicago ishte bartese e nje manifestimi kulturor me mbi 350 te pranishem me programin artisitk,ku me duartrokitje te vazhdueshme u percollen interpretimet e artisteve te rinj nga mosha 5 vjecare deri ne moshen 60 vjecare .Ne ”Mbremjen e Liqenit” ashtu sic e kishin pagezuar organizatoret u intrepretuan monologje,deklamime,valle dhe kenge autoktone nga trevat e Struges dhe Ohrit .
Mysafir nderi i ketij aktiviteti te struganeve ne Chicago ishte Ziadin Sela deputet ne Parlamentin e Maqedonise njehresh lider i Aleances Per Shqiptaret .(Strugalajm.com)