Reklamo ketu!

Ziadin Sela ja thotë në sy Zaevit : Dje i quaje kriminel, pastaj i bëre Kryetar Komunash!

Kryetari i ASH, Ziadin Sela sot për herë të parë ju drejtua kolegëve të tij deputet pas rastit të 27 prillit.

Në seancën për votbesimin e Qeverisë kryetari i ASH-së, Sela fillimisht i bëri me dije VMRO- DPMNE-së se nuk do mbështes një lojë të tillë e cila ka një prapavi për tu kthyer deputetët e tyre në parlament.

Më pas Sela ju drejtua kryeministrit Zaev duke akuzuar se ka punuar në dekriminalizimin vetëm të pjesës maqedonase, sepse pikërisht ato që dje i quante kriminel dhe të koruptuuar ju ndihmoj me çdo kusht që ti bëjë kryetar komunash./Fol/