Ziadin Sela: Pa kërkuar falje Serbia për krimet e luftës në Kosovë, nuk ka “mini-shengen”

Ziadin Sela nga Tirana ka deklaruar se Serbia fillimisht duhet të pranoj krimet e bëra në Kosovë, të dëmshpërblehen dëmet dhe të njohë Kosovën si shtet të pavarur dhe sovran përndryshe çdo iniciativë rajonale ku bën pjesë Serbia do të dështojë ashtu siç do të dështoj dhe kjo e fundit e quajtur ,,mini-shengen”


Sela gjithashtu ka thënë se shqiptarët nuk duhen të përjashtohen nga iniciativat rajonale por vet nëse ato kanë vulën e BE-së dhe SHBA, ndryshe në rastin konkret kemi shtet që ka partneritet strategjik me Rusinë nuk besoj se do të ketë sukses, shqiptarët janë përcaktuar për tu integruar në BE, ka deklaruar Sela për Euronews nga Shqipëria

Loading...
loading...Loading…


loading…