Reklamo ketu!

Zoran Zaev largohet nga posti i kryeministrit 100 ditë para zgjedhjeve

Kurdo që do të ketë zgjedhje parlamentare kryeministri largohet 100 ditë para zgjedhjeve dhe vjen kryeministri teknik. Ju them publikisht se unë jam në këtë qëndrim- u shpreh Zoran Zaev, Kryeministër.

Propozim-ligji mbi financimin e partive politike, që është edhe një ndër kushtet e opozitës për të zhbllokuar KSHZ-në, ka marr dritë jeshile. Opozita dhe pushteti janë pajtuar për modelin e tij dhe i njëjti është lëshuar në procedurë parlamentare.