Zoran Zaevin po e sulmojnë nga të gjitha anët


Opinion nga Urim Saliu

Zaev ngriti nga hiçi LSDM-në ,atë që po e fundosnin Crvenkovski ,Buçkovski ,Sheqerinska dhe të tjerë.Tani Zaevin po e sulmojnë pandërprerë në shumë fronte.Ai gabimin e parë e bëri se shpëtoi “kokat”e atyre për të cilët u betua se do t’i dërgojë drejt fundit politik dhe qelisë së burgjeve.Zaevin tani e torturon ideja se pati në dorë t’a bëjë një gjë dhe u zbraps.Beteja me keqbërësit politik i rrëshqiti nga duart .Në vend që disa figura politike t’i shihte prapa grilave,ata u arratisën dhe u forcuan për kundërsulm politik ndaj tij.Por kjo nuk mbaron me kaq.Ai përveçse duhet t’a zgjidhë skandalin “reket” pikë për pikë ai duhet tash të luftojë mos ia marrin drejtimin e partisë.Ai ka plot kundërshtar politik brenda taborit të vet që duan t’ia marrin fronin në terrenin që e kanë të gatshëm .

Loading...
loading...Loading…


loading…