Zv/Ministri Arsllani nga Struga e ka një porosi:Për të mbrojtur shëndetin tonë dhe shëndetin e të dashurve tanë

Lani duart rregullisht dhe tërësisht, përdorni faculeta me bazë alkooli ose dezinfektues. Shmangni kontaktin e ngushtë me njerëzit e sëmurë nga infeksionet e frymëmarrjes. Qëndroni në shtëpi nëse nuk ndiheni mirë, qoftë edhe me një temperaturë pak të ngritur të trupit ose kollë. Kërkoni kujdes mjekësor në kohën e duhur – por së pari me telefonatë nëse keni një temperaturë të ngritur të trupit, kollë dhe vështirësi në frymëmarrje. Për të mbrojtur shëndetin tonë dhe shëndetin e të dashurve tanë. Kjo varet nga ne!

Covid 19

Loading...
loading...Loading…


loading…