Reklamo ketu!

Kujtohet “Naser Hani”në Strugë vendosen lule të “Ura e Drurit”

Sot në ora 12 e 30 u zbulua pllaka perkujtimore “NASER HANI” tek ura e drurit,ne pervjetorin 18 pas vrasjes .

Sot mbushen 18 vjet ,pa Naser Hanin atdhetarin, disidentin dhe njeriun e vlerave.

Bashveprimtarët dhe miqtë e tij sot vendosën lule tek Ura “NASER HANI” në Struge si dhe tek varri i tij ne f.Veleshte që aq fortë e deshti.