Në Llabunishtë u shënua dita e pranverës

Shoqata “Toleranca” Llabunishtë, Bashkësia Lokale  e Llabunishtit dhe Shkolla Fillore “Murat Llabunishti”, me rastin e ditës së pranverës organizoi nje aksion për pastrimin e rrugëve  të fshatit, vendosjen e shportave  për mbeturinat në oborrin e shkollës, si dhe mbjellja e  drunjve në kornizat e vet shkollës.

Qëllimi i këtij aksioni ishte ngritja e vetëdijes tek të rinjtë si dhe rëndësinë e pastërtisë.

In : Aktuale

Loading...
loading...