110-vjeçarja shqiptare, gruaja më e moshuar në Kosovë

Konsiderohet të jetë gruaja më e moshuar në Kosovë. Xhezide Aliu nga fshati Dardani i Ferizajt, ani pse ka 110 vjet, çdo kujtim nga fëmijëria e saj e ka të freskët. Kur kishte vetëm 15 vjet, atë e martuan.

Gazetare: Egzona Shahini

Ajo tregon se në gjithë jetën e saj, as 10 herë nuk ka qenë te mjeku.StrugaLajm

110-vjeçarja ka mësuar të përdor dhe telefonin, pasi pjesën më të madhe të familjes e ka jashtë Kosovës.

Video në linkun më poshtë.
Loading…


loading…