Filipçe:Struga 2 viktima, Maqedonia 39 nga koronavirusi

Kanë ndërruar jetë 39 pacientë, gjashtëmbëdhjetë pacientë nga Shkupi (79 , 80, 54, 70, 68, 54, 68, 82, 84, 68, 76, 75, 71, 60,73 dhe 56 vjeç), dy nga Kumanova (70 dhe 62 vjeç), një pacientë nga Dibra (87 vjeç), një nga Shtipi (71 vjeç), tre nga Prilepi (86, 76, 68 vjeç), katër pacientë nga Tetova (53, 72, 67 dhe 66 vjeç), dy nga Struga (68 dhe 69 vjeç), dy nga Velesi (67 dhe 78 vjeç), dy nga Ohri (68 dhe 73 vjeç) , një pacientë nga Strumica (72 vjeç), një nga Demir Hisari (65 vjeç), një nga Berova (79 vjeç), dy nga Kërçova (60 dhe 41 vjeç) dhe një pacientë nga Negotina (40 vjeç).

In : Aktuale

Loading...
loading...