Kur vdes mësuesi… (Në kujtim të Selami Vincës)

(Në ditën e varrimit të mësuesit ,poetit dhe të përndjekurit Selami Vinca)
shkruan:Vahit Nasufi/Strugalajm.com


Ike edhe ti o shoku im Selami.
-Deri sa ishe gjallë bëre atë që kishe ëndërr dhe pasion…
-”Në hijen e portokalleve” tingujt e mandolinës do jehojnë gjithmonë…
-Kur vdes mësuesi poet ,vdekja ka një tjetër kuptim…
Por këtë si për çudi nuk e kuptuan ose nuk deshin ta kuptojnë ata që trashin qafën dhe ndërrojnë kolltukët cdo ditë.
-Të njëjtit munguan edhe në varrimin tëndë!Vallë kaq poshtë të bie ndërgjegjja e njeriut…
Të paktën mund të bënin dicka të vogël,shumë të vogël-Sa kushton një kuror me lule ?

Loading...
loading...Loading…


loading…