Strugani merr pagë 155 mijë euro, më e larta në Maqedoni

Një strugan rezulton se ka pagën më të lartë prej 155,000 euro në muaj dhe vjen nga industria me
metalet ka deklaruar Sonja Lukarevska nga DAP shkruan strugalajm.com . Të ardhurat vjetore bruto më të larta të realizuara vitin e kaluar kishte një qytetar nga Manastiri, i cili arriti të fitonte deri në 3.4 milion euro.

Ai ndiqet nga një qytetar nga Shkupi i cili kishte të ardhura vjetore bruto për 2.8 milion euro .

Sidoqoftë, ky qytetar nga Shkupi, i cili fitoi të ardhura totale prej 3.4 milion euro vitin e kaluar, është shumë më i ulët se sa qytetari që fitoi më shumë në vitin 2018, madje 17.2 milion euro.

Ose, nëse do të ishin të ardhurat e vitit të kaluar, tani ky qytetar do të ishte në vendin e 9-të, tha drejtoresha e DAP, Sonja Lukarevska në konferencën e sotme tradicionale për shtyp.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…