13 mijë euro u harxhuan nga ish-ministrat e BDI-së për darka dhe dreka

Nga kartelat e Nurhan Izairit, ish-ministri i Ministrisë së Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, në periudhën e vitit 2015 deri në vitin 2016 është llogaritur shuma totale prej rreth 13.800 eurosh, thonë hulumtimi nga Qendra për Gazetari Hulumtuese SCOOP.

Valdet Xhaferi, ish-ministri i drejtësisë, nga kartela e tij zyrtare ka harxhuar shumën e afër 8.880 eurove. Në bilancet bankare të kartelës së tij qëndrojnë restorantet e njohura mirë “Panorama”, “Tutto”, “Matador”, “Uranija”, Rustikana”, “La Teraca”, “Veneto”, por edhe kafenetë “Dukat”, “Burger King” dhe piceria “Tvins TP”. Xhaferi për këto shërbime të restoranteve ka paguar rreth 7.740 eurosh, ndërsa për vizita në hotele ka harxhuar rreth 1.060 eurosh./GazetaexpressStrugaLajm
Loading…


loading…