17 komuna me xhirollogari të bllokuara!

Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) do të ndihmojë 17 komuna me llogari të bllokuara për të kryer zgjedhje lokale. Për shpenzimet e transportit, sigurimin e hapësirës për votim, energji elektrike, ujë, si dhe kompensimin për bordet, KSHZ ka ndarë 30 milion denarë për këto komuna.

Anëtarët e KSHZ-së sot gjithashtu vendosën që ndërmarrja Polyistradey nga Shkupi të shtypë fletët e votimit dhe ekstraktet nga lista e vetme zgjedhore.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...