Mjeku strugan Lirim Useini jep vaksinën e parë anti- Covid-19 në Karnten në Austri

Dr Lirim Useini nga Dollogozhda e Struges , me vendbanim ne Austri , sot beri vaksinimin e parë kundër Covid 19 ne Kärnten te Austrisë.

Dr.Lirim Useini ka ordinancen e vet ketu ne Kärnten te Austrisë ku kontribon për prej vitesh.

Dr. Lirim Useini është nga Dollogozhda e Strugës, ndërsa aktivitetin e tij si mjek e ushtron në Karnten të Austrisë për më shumë se dy dekada. Në qytetin e Karntenit dr. Useini është një mjek mjaft autoritativ dhe njihet si një ndër mjekët më të mirë.

(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…