2 zv/ministra dhe 2 sekretarë shtetëror për LR-PDSH

Pas formimit të qeverisë ku u nda kulaçi qeveritarë mes LSDM-së, BDI-së dhe Aleancës mbrëmë janë ndarë edhe dikasteret tjera si zv/ministra, sekretarë shtetëror dhe drejtorë në institucionet e vendit.

Siç mëson ekskluzivisht portali TetovaSot LR-PDSH-ja ka marrë dy zv/ministra atë të  Mbrojtjes dhe Punës dhe Politikës Sociale. Gjithashtu ka marrë dy sekretarë shtetëror edhe atë në ministrinë e Punëve të Jashtme dhe atë të Drejtësisë.StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...