32 vjeçari kapet me marihuanë në Strugë

NJPB Strugë ka paraqitur kallëzim penal kundër një 32 vjeçar nga Struga, për shkak të dyshimit të bazuar për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe prekursorëve”. Gjatë kontrollit të kryer në rrugën “Petar Gjonçeski Gile” në Strugë, zyrtarët policorë tek ai kanë gjetur dhe konfiskuar marihuanë, thuhet në buletinin e MPB-së.

StrugaLajm
Loading…


loading…