4 mijë euro të pakthyeshme për të hapur një biznes, ja mënyra si mund t’i merrni

Agjencia për punësim ndan 4 mijë euro të pakthyeshme personave të papunë, të cilët do të nisin biznes personal. Me këtë masë parashikohet të punësohen 1.050 persona dhe të happen rreth 1 mijë ndërmarje të vogla.

Të gjithë të papunët të cilët paraqiten në agjencinë për punësim dhjetë ditët në vijim do të mund të aplikojnë në 30 qendrat për punësim për marrjen e granteve.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...