4 shofer në Strugë e kishin tepruar me alkoolin procefohen nga policia

Gjatë natës së kaluar, në zonën e SPB- Ohrit, gjatë kontrollit të qarkullimit rrugor janë konstatuar 16 drejtues mjetesh duke drejtuar mjete motorike nën ndikimin e alkoolit: Ohër – 7, Strugë – 4, Kërçovë – 5. Ata menjëherë janë përjashtuar nga trafiku, u janë konfiskuar patentë shoferët dhe janë dorëzuar urdhërpagesat përkatëse, tha zëdhënesi i SPB -së Stefan Dimovski.

StrugaLajm
Loading…


loading…