432 martesa janë lidhur më 2016 në Strugë!

Numri i divorceve gjatë 2016 është zvogëluar me 9.8% në krahasim me 2015.Sic konfirmojnë të dhënat e Entit të Statistikave ,vitin e shkuar në territorin e Komunës së Strugës janë lidhur 432 martesa prej të cilave 406 për herë të parë,24 për herë të dytë dhe për herë të tretë janë martuar dy cifte.Më pakë divorce kanë ndodhur gjatë muajit korrikndërsa më shumë në muajin mars.Në Ohër sipas Entit të Statistikave janë lidhur 303 martesa.(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...