83 vjeçari nga Kosova i dashuruar në Play Station (VIDEO)

83 vjeçari nga Kosova i dashuruar në Play Station dhe lojën e futbollit.

Ahmet Dedinca, 83 vjeçari i ‘dashuruar’ në Play Station.

Është 83 vjeçar, por lojën e Play Station e “dashuron”.

Mësoni më shumë se kush është ky njeri, pse e do kaq shumë këtë lojë dhe kush janë rivalët e tij.

Loading...
loading...Loading…


loading…