913 të infektuar me koronavirus në Maqedoni

Në 24 orët e fundit janë kryer 2731 teste të dyshuara për CoViD-19 dhe prej tyre 913 kanë rezultaur pozitivë, osé 33 per qind e tyre. Po ashtu, në 24 orët e fundit kanë humbur jetën 24 pacientë, ndërsa janë shëruar 421 persona.

In : Aktuale

Loading...
loading...