A do të jetë Arben Labënishti kandidati i Besës për kreun Strugës?

Akoma nuk ka një emër konkret se cili do të jetë kandidati i Lëvizjes Besa në Strugë pavarsisht spekulimeve se mediatike se ai do të jetë nënkryetari i Lëvizjes Arben Labënishti  referon për ‘’Strugalajm.com një burim i besueshëm  në këtë struktur politike.Kandidati Lëvizjes Besa, për kreun e Komunës së Strugës do dali nga struktura e paritisë dhe me gjasë kjo do të ndodhi vetëm pasi të caktohet data e zgjedhjeve dhe për momentin sipas këtij burimi kjo cështje nuk është në agjendën e Lëvizjes Besa .Në disa media gjatë ditës së sotme u bën fakti i kryer emrat e kandidatëve që këtë parti do e përfaqësojnë në zgjedhjet e pritshme lokale ,ndërkohë në pjesën që i referoheshin Strugës thuej se kandidati i betonuar BESËS për kreun e Komunës së Strugës do të jetë Arben Labënishti. (Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...