A e mbani mend Lepa Brenën? Nuk do t’i besoni syve se si duket ajo sot (FOTO)

Pas dekadash në skenë, Lepa Brena vazhdon të ketë sukses me këngët e saj në Bosnje dhe Hercegovinë.

Do të habiteni kur të shikoni fotot se si duket sot këngëtarja e famshme nga Bosnja.

Lepa Brena (Fahreta Živojinovi?) ka lindur më 20 tetor të 1960, është sot 56 vjeçe.

Ama duket se ka bërë një aleancë të përjetshme me rininë. Këto foto e tregojnë më mirë këtë gjë.

Loading...
loading...Loading…


loading…