Administratorët e Marrëveshjes së Ohrit do sistemohen(VIDEO)

Ministri i ri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Damjan Mançevski në emisionin 360 Gradë ka bërë të ditur numrin e saktë të administratorëve shtetëror që marrin rroga dhe rrijnë në shtëpi.

Sipas tij, bëhet fjalë për 1600 të punësuar, gjë që siç mësohet të gjithë gati janë të punësuar sipas Marrëveshjes së Ohrit.

Ja se çfarë thekson ministri Mançevski, duke theksuar se do të bëhet shpërndarja e tyre nëpër institucione.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...