Aeroporti i Ohrit do lidhet me Stambollin

Mundësia dhe kushtet e ofruara nga Maqedonia për futjen e një linje të re ajrore Ohër-Stamboll u diskutuan në takimin e sotëm mes drejtorit të #APPT Aleksandër Donev dhe përfaqësuesit e linjës ajrore turke ”Onur Air”.
Lidhja me Turqinë rrjedhimisht do të thotë rritje e numrit të turistëve të këtij vendi të cilët do të kenë mundësi të vizitojnë Maqedoninë gjatë gjithë vitit.
“Onur Air” është një linjë ajrore me kosto të ulët me fluturime në destinacionet evropiane dhe aziatike, e cila ka selinë e saj në aeroportin e Ataturkut në Stamboll të Turqisë.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...