Afër 4.000 persona janë shëruar nga coronaviursi në Maqedoni

Dje është regjistruar numri më i madh i rasteve të reja me COVID-19, por gjithashtu është regjistruar numër rekord i pacientëve të shëruar nga coronavirusi.

Instituti për Shëndet Publik dje ka regjistruar 368 persona të shëruar. Sipas qyteteve: Shkup-113, Kumanovë-28, Dibër-8, Shtip-15, Prilep-1, Tetovë-40, Strugë-52, Veles-1, Ohër-57, Kavadar- 1, Gostivar-8, Kriva Pallankë-4, Koçan-1, Probishtip-1, Vallandovë-2 dhe Resnje-4.StrugaLajm

Numri i përgjithshëm i pacientëve të shëruar deri më tani ka arritur në 3.960 persona.StrugaLajm

Numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarve në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë ka arritur në 7.777. Numri i të vdekurve është 368 dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3.449./telegrafi

In : Aktuale

Loading...
loading...