Afrim Gashi dha mesazhin nga qyteti i Drinit të Zi:Struga ka Alternativë

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, bashkë me Kryesinë Qendrore të partisë dhe kryesinë e Degës së Strugës, zhvilluan tubim me qytetarët dhe aktivistët nga Struga.

Dhamë llogari për qeverisjen faqebardhë njëvjeçare dhe shpalosëm vizionin tonë për të ardhmen.StrugaLajm

Struganët po i përqafojnë masivisht politikat e Alternativës dhe për këtë dëshmon pjesëmarrja e sotme në tubim.
Loading…


loading…