Agim Shaqiri e “shpëton” Trajko Veljanoskin,mungoi në votim

Komisioni parlamentar për Mandatin dhe Imunitetit nuk arriti t’i marr imunitetin Trajko Veljanoskit.Komisioni u nda në barazim 4 pro dhe 4 kundër ndërkohë shpëtimtar i tij rezultoi deputeti nga Struga Agim Shaqiri i cili nuk mori pjesë në votim.

Veljanoski është një nga gjashtë të dyshuarit në hetimin si organizator të 27 prill, 2017 kur u sulmua parlamenti dhe deputetët.(Strugalajm.com)

In : Aktuale

Loading...
loading...