Ahmeti bashkëbisedon me Llogën dhe Azirin nga Aleanca

Në ndejën e Ambasadës së Kosovës në Maqedoninë e Veriut, për të shënuar Pavarësinë e Kosovës, lideri i BDI-së, Ali Ahmeti bashkëbisedon me Elmi Azirin dhe Krenar Llogën nga Aleanca për Shqiptarët.
Aziri dhe Lloga janë propozuar për të qenë anëtarë të Qeverisë, me hyrjen e ASH-së në Qeveri.StrugaLajm
Loading…


loading…