Ahmeti dhe Thaçi ende nuk ka folur për përgjakjen në Parlament?!

Kryetari i BDI, Ali Ahmeti dhe kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi ende nuk po flasin për natën natën e 27 prillit, kur ndodhi përgjakja në Kuvend nga ana e huliganëve të organizuar maqedonas nën logjistikën policore dhe për rastin e rrahjes brutale të kreut të Aleancës, Ziadin Sela, informon INA.

Ahmeti dhe Thaçi është njëri nga deputetët e PDSH nga fillimi i punimeve të Kuvendit nuk kanë gati fare të pranishëm në vazhdimin e seancave për zgjedhjen e kryeparlamentarit. (INA)StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...