Aksident i rëndë në Strugë, policia jep detajet


Më 26.08.2021 në ora 08.25 u raportua se në rrugën Strugë-Ohër ka ndodhur një aksident trafiku midis një automjeti motorik të pasagjerëve “Volkswagen Golf” me targa të Dibrës, i drejtuar nga JL (39) nga Dibra dhe një automjeti motorik pasagjer. “Peugeot 206” me targa të Ohrit, i drejtuar nga AR (42) nga Ohri.

  • Në aksident, AR, dy pasagjerë nga i njëjti automjet HR (36) nga Ohri dhe LC (42) nga fshati Peshtan dhe një pasagjer tjetër nga automjeti i pasagjerëve “Volkswagen” u lënduan rëndë.JA (41) nga Dibra u dërgua në spitalin special “Shën Erazmo” në Ohër, njofton Ministria e Brendshme.

Vendi i ngjarjes është kontrolluar nga një ekip inspektues nga Stacioni Policor i Strugës.

Loading...
loading...Loading…


loading…