Aksident në hyrje të Strugës,ndërhyn policia normalizohet trafiku

Një aksidet trafiku ka krijuar vështirësi kalimi në afërsi të rrethit në hyrje të qytetit të Strugës.Ka qënë ndërhyrja e policisë e cila ka reaguar dhe ka normalizuar qarkullimin në këtë nyje .(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…