Aksident trafiku në rrugën Strugë-Dibër

Një aksident trafiku raportohet se ka ndodhur né rrugën Strugë-Dibër në afërsi të Vranishtit.Bëhet e ditur se jané pérplasur dy makina ndérkohé në vendngjarje ka shkuar policia dhe po orienton trafikun.Për momentin raportohet vetëm pêr déme matriale.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…