Aksidenti në afërsi të Spitalit të Strugës krijon vështirësi trafiku

Me vështirësi po zhvillohet trafiku në rrugën përskaj Spitalit të Strugës.Prej më shumë se një orë trafiku po zhvillohet me një korsi si rezultat i një aksidenti disa metra para Spitalit të Strugës.Në vendngjarje ka shkuar policia e cila po orienton trafikun si dhe po heton rastin se cila nga mjetet ka shkaktuar aksidentin.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…