Aksion i gjërë i policisë në Strugë,Ohër,Dibër…

Mbrëmë, nga ora 22:00 deri në ora 04:00, janë ndërmarrë kontrolle të intensifikuara në komunikacion në zonën e SPB-Ohrit. Njëkohësisht, zyrtarët policorë kanë konstatuar 18 vozitës të cilët drejtonin mjete motorike nën ndikimin e alkoolit (Ohër-04, Strugë-04, Kërçovë-09, Dibër-01). Ata menjëherë janë përjashtuar nga komunikacioni, shoferit iu janë konfiskuar dokumentet dhe u janë dorëzuar urdhërpagesat përkatëse, njofton SPB-Ohër.StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...