Aksion i madh në fshatrat e Likovës, Kumanovës dhe Shkupit

Prej oreve të hershme të mëngjesit ka filluar aksion i madh policor në rajonin e Likovës, Kumanovës dhe Shkupit, raporton Kanal 5.

Aksioni është i përqëndruar në fshatin Llojan, ku sipas informacioneve të para është arrestuar një grup i kontrabandiastëve të emigrantëve. Aksioni është duke u realizuar nga forcat speciale, kurse tereni mbikqyret edhe nga helikopterët e policisë.

In : Aktuale

Loading...
loading...