Aktori strugan që vepron në Kosovë kujton Adem Mikullovcit :Një nga një po na lënë të gjithë

Aktori Shkumbin Istrefi ka bërë një shkrim prekës për vdekjen e Adem Mikullovcit.

Nje nga nje, po na lene te gjithe ikonat e Artit Kosovar. Ata qe krijuan dhe shtruan rrugen e Artit per te gjithe ne qe po ecim pas tyre e mundohemi te ndjekim rrugen e tyre.
Ademi ishte njeri prej koloseve te Artit ne Kosove. La pas vetes qindra role te shkelqyeshme ne Teater, Film e Televizion. Qindra vepra qe ishin vule e kohes.
Ne kohet kur popullit i duhej disponim, Ademi ishte prane tij me fjale e me vepra qe te nxirrnin lotet duke qeshur.
Ne kohet kur popullit i duhej mobilizim, Ademi poashtu ishte aty me fjale e me vepra qe te nxirrnin lotet nga dhimbja e hidherimi.

Ndiej dhimbje per faktin qe na la, por edhe krenari qe pata fatin te nis me te hapat e pare ne art dhe ndava me te momente te bukura e te veshtira.

Paste qetesi shpirti i tij.

Loading...
loading...Loading…


loading…