Aleanca-Alternativa të hënën fillojnë marshin protestues

Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa të hënën do të protestojnë kundër parregullsive gjatë procesit zgjedhor më 15 korrik.

“Kur Drejtësia mungon në insitucione ajo kërkohet në rrugë!
Populli fiton gjithmonë të Drejtën e Tij!

Votat janë vjedhur si çdo herë!
Hajdutët janë të njëjtët!
Por…Populli ka Ndryshuar!StrugaLajm

Ky është fundi i Mafies Zgjedhore!”, është shprehur lideri i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela.

In : Aktuale

Loading...
loading...