Aleanca dhe Besa nisin punën për mbështetjen reciproke!

Edhe pse nuk është bërë zyrtare ende dhe nuk janë parashtruar kushtet se çfarë bashkëpunimi do të jetë në terren për balotazhin e zgjedhjeve lokale në Maqedoni, partitë Aleanca për shqiptarët dhe Lëvizja Besa veçse kanë filluar takimet e përbashkëta.

Nëpër rrjetet sociale shihen edhe takimet e përbashkëta në Tetovë dhe Gostivar, atje edhe ku duhet ndihma e njëri-tjetrit.

Dje për Telegrafi Maqedoni, Arben Taravari tha se sot do të bëhet zyrtare dhe do të bashkëpunohet në të gjithë komunat ku ju duhet ndihma e njëri-tjetrit.

Në Gostivar veçse janë takuar ekipi i Taravarit dhe Ademit, kandidat i Lëvizjes Besa në këtë komunë.

Gjithashtu në Tetovë janë takuar Arif Selami dhe Husein Rreka që kanë qenë bartës së listës së këshilltarëve për dy partitë.StrugaLajm

Sot pritet të zyrtarizohet bashkëpunimi dhe njëherit të caktohen kushtet e bashkëpunimit.

 

In : Aktuale

Loading...
loading...