Aleanca e Strugës nga Llabunishti nis nënshkrimet për Blerim Rekën President

Nesër e Diel (03/03/2019) nga ora 9:00 do të filloj grumbullimi i nënshkrimeve për kandidimin për president të prof. Blerim Reka.Grumbullimin e nënshkrimeve e

ka lajmëruar edhe Aleanca e Llabunishti e cila ka njoftuar anëtarët dhe simpatizantët për këtë proces.(Strugalajm.com)

In : Aktuale

Loading...
loading...