Aleanca e Strugës:Komunën e drejtojnë njërëz, që sillen si banditë duke parkuar ku të duan

Vetura e komunës mund të parkohet ku ti dojë qejfi. Ashtu është kjo qeverisje. Komunën e drejtojnë njërëz, që sillen si ba nditë lagjeje parkohen ku të duan, në trotoar, në vendkalim këmbësorësh, në urë e ngado. Përveç se voziten pa kriter, shfrytëzojnë makinat edhe ata që nuk janë të punësuar, kanë kryer harxhime nafte dhe benzine në shuma rekorde, tani edhe na shesin mend dhe sillen si baditë duke u parkuar ku të duan, sepse qytetin e konsiderojnë pronë të tyren.
Turp!

Aleanca për Shqiptarët-Strugë

StrugaLajm

 
Loading…


loading…