Aleanca për Shqiptarët do shndërrohet në parti politike?

Aleanca për Shqiptarët ,koalicioni prej 3 partish(LR-PDSH,RDK,Uniteti) që mori pjesë në zgjedhjet e  11 dhjetorit  sic mëson strugalajm.com  do të jetë subjekti  politik më i ri i shqiptarëve në Maqedoni.Raportohet se tashmë ana proceduriale e regjistrimit të subjektit politikë është drejt finalizimit dhe me gjasë në zgjedhjet e 15 tetorit kjo parti do të marri pjesë .Aktualishtë  sic flitet në koloaret politike, këtij subjekti pritet t’i bashkohet LR-PDSH-ja, një pjesë e strukturës së Unitetit,  si dhe një pjesë RDK-së .(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...