Ali Ahmeti dhe Musa Xhaferi nuk ndahen nga njëri tjetri (Foto)

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti dhe ish zv/kryeministri, Musa Xhaferi, vazhdojnë të jenë të pandashëm. Bashkërisht, ata kanë takuar disa miq në fshatin e tyre të lindjes, Zajaz, kurse fotografitë nga ky takim janë postuar në facebook, shkruan Gazeta Lajm. Edhe pse gati tre vite Musa Xhaferi është pa post në ekzekutiv, ai mbetet njeriu më i afërt i Ali Ahmetit, me ndikim mjaft të madh në politikat kadrovike të BDI-së, thonë burime partiake.

StrugaLajm
Loading…


loading…