Ali Ahmeti foli:Mirëpres mandatin për qeverinë e re reformuese !

Mirëpres dhënien e mandatit për formimin e qeverisë së re reformuese në përputhje me Kushtetutën.

Siç edhe thash qysh në fillim, ne do të veprojmë në përputhje me vullnetin e qytetetarëve dhe kthim mbrapa nuk ka.StrugaLajm

Rolin tonë kyç, përcaktues dhe vendimtar në shumicën e re do ta vëmë në shërbim të reformave në përputhje me pritshmëritë e komunitetit ndërkombëtar, marredhënie të mira ndëretnike dhe Marrëveshjen e Ohrit si dhe integrim në NATO dhe në Bashkimin Evropian bashkë me hapjen e vendeve të reja të punës dhe zhvillimin ekonomik.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...