Ali Ahmeti fton diasporën për regjistrim: Pjesë e pandarë e jona. Bashkë më shumë!

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim përmes një videoje në faqen e tij zyrtare në facebook ka ftuar diasporën tonë që t’i përgjigjet ftesës për regjistrim të popullsisë.

Porosia e kësaj videoje është e thellë. Në të thuhet se diaspora është pjesë e jona e pandarë dhe që të arriturat tona janë të përbashkëta. Dje, sot dhe nesër, diaspora është këtu.

“Që kur dielli e ngrohë këtë tokë, ne jemi këtu… Den Baba Den, REGJISTRIMI 2021.”

Loading...
loading...Loading…


loading…