Ali Ahmeti organizon akademi përkujtimore për Ismet Jasharin

Të nderuar,

Ju ftojmë të merrni pjesë në akademinë përkujtimore kushtuar 20 vjetorit të rënies së Ismet Jasharit.

Akademia organizohet nën përkujdesjen e Ali Ahmetit dhe do të mbahet me 27 gusht 2018 (e hënë) në hotelin Aleksandar Palas në ora 13:00.

Pjesemarrja juaj do e nderoje kujtimin për heroin!

Me respekt,StrugaLajm

Keshilli Organizativ
Loading…


loading…