Ali Ahmeti:Aleanca nuk i pengon BDI-së në qeveri

Lideri I BDI-së në një deklarim për tv21 ka thënë se BDI-së nuk I pengon pjesmarrja e Aleancës në qeveri.Ahmeti duke e qojtur partinë e Selës me emrin e vjetër LR-PDSH ka thënë se I takon kësaj partie të bëj analizën dhe të vendosë për strategjitë e veta për të ardhmen.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...