Ali Ahmeti:Ja kush janë më meritorët për arritjen e kryeministrit shqiptar

Ali Ahmeti

“Mu kujtua biseda jonë e vitit 2005 kur ti vizionarisht me parathe: “Babai i Shpendit, jo më larg se 15-20 vite nga tash, Maqedonia do të ketë një Kryeministër shqiptar.”
Përgëzime,
Bardhyl Llagami.

Urime të panumërta pranova për këtë arritje kaq të madhe mbarëkombëtare, të përshëndetur nga i gjithë kombi dhe të cilën do ta gëzojnë të gjithë, por e veçova këtë urim të babait Babat të dëshmorit të kombit Skerdilajd Llagami – Komandant Shpendi, për ta ndarë me ju.

Përmes kësaj porosie kaq domethënëse dhe gjurmëlënëse, kujtoj të gjithë dëshmorët dhe më të merituarit e kombit ndërsa uratat më të mëdha ju takojnë juve të dashur vëllezër dhe motra për këtë arritje.

Bashkë!

Loading...
loading...Loading…


loading…