Ali Shaqiri, “luftëtari”nga Struga që po shkëlqen në Japoni!

Ali Shaqiri është një tjetër sportist me origjinë nga Struga që po shkëlqen në artet marciale.Ali Shaqiri vjen nga fshati Shum i Strugës dhe jeton në Zvicër, ku ka ndërtuar një karrier të sukseshme jo vetëm në shtetin alpin por prej disa vitesh ai aktivisht merr pjesë edhe në evenimentet më të njohura në Karate- Full-Contact edhe në Thai-Boxing në Japoni.Së fundi luftëtari nga Struga në K-1 GP Grand Prix Japan në Tokio , në kategorin deri në 72 kg ka arritur të palosi kundërshtarin e tij në raundin e 4 me KO.Ali Shaqiri për Strugalajm potencon se deri tani pavarsisht që si sportistë është rritur në Zvicër ai nga do që shkon prezantohet me flamurin kuq e zi. (Strugalajm.com)

 StrugaLajm
Loading…


loading…